wordpress statistics
pilotur.dk e-commerce

Homepage
PILOTUR.DK

 

Vis kategorier
SHOP

 

Search for watches
SEARCH

 

See cart
VIEW CART

 

Empty Cart
EMPTY CART

 

Check out
CHECK OUT

 

Administration
ADMIN

 

Conditions
CONDITIONS

You can pay with the following credit cards:
Join us on Facebook

Dansk:
Skift til dansk


Our customers have given us the following ratings and comments:

Average rating: 4,9 stars out of 5 possible
based on 12 feed-backs

Write Review

Kanon Service og lækre ure!   
Artin Yadegar, Viby J (DK-8260)  (01-07-2013)
       Har købt et ur og WOW, hvor er det lækkert! Jeg er fuldt tilfreds! Både kvalitet og service er i top. Jeg kan kun anbefale Pilotur.dk. Søren forstår virkelig at være der for sine kunder! Jeg fik leveret uret indenfor 2 dage og køber helt klart herfra igen!

Tusind tak for fantastisk service   
Sarah Nauer, Aalborg (DK-9000)  (27-02-2013)
       Kæmpe tak til Søren Braes for den helt fantastiske behandling igennem et længere forløb med køb af ur. Søren har udvist en service som rækker langt ud over det forventede og i dag satte han alle sejl ind med en personlig fremvisning af hans ur-kollektion, historien bag firmaet og selvfølgelig overrækkelsen af det flotte NOD Worldtimer med specialgravering som kæresten skulle have i gave. Vi kan varmt anbefale pilotur.dk til alle der ønsker et lækkert ur med øje for detaljerne og ved et firma som går langt for at tilfredsstille sine kunder.

North of Denmark - Endurance   
Uffe Storm Boe, (DK-8100)  (26-02-2013)
       ”Jeg har nu haft mit Endurance pilot-ur fra serien North of Denmark i ca. to et halvt år, og det er blevet tid til batteriskifte. Den lokale urmager skulle klare den sag, men det lykkedes for ham at smide en lille uanselig fjeder væk. Uret gik uregelmæssigt og jeg tog kontakt til pilotur.dk. Der var respons samme dag, uret blev indsendt til pilotur.dk, repareret og var tilbage hos mig efter få dage - UDEN BEREGNING. Hvor finder man service i den klasse? Uret har været anvendt dagligt til arbejde og fritid i to et halvt år, i den forbindelse har det være med på utallige rejser i Grønland (North of Denmark) både sommer og vinter. Uret har været forbi yderpunkterne Thule, Station Nord, Daneborg og Mestersvig, og uret har fungeret ved udendørsarbejde ned til -35 °C. Det eneste minus er, at glasset er ved at være noget ridset, men uret er heller ikke blevet skånet - men brugt. Tak for et godt og gedigent ur samt god service.”

Super service   
Allan Elting, Esbjerg N. (DK-6715)  (30-01-2013)
       Bestilte mit ur lørdag og modtog det allerede tirsdag.Thumbs up.En fornøjelse at handle et sted, hvor tingene bare glider som det skal.At uret så også lever fuldt ud op til mine forventninger, gør jo ikke fornøjelsen mindre :)Kan kun anbefale pilotur.dk.

Astroavia   
Michael Foster, Derby (UK-DE72 2DG)  (07-06-2012)
       Ordered the Flightcom II watch by Astroavia. Some despatch problems, largely due to Soren being away on holiday, but watch came eventually and he maintained contact and kept me informed throughout. The watch is wonderful - beyond expectation - and I would not hesitate to buy from Pilotur again. Excellent prices and service. Thanks.

Det kan ikke blive mindre end 5 stjerner!   
Lars Poulsen, Dronningmølle (DK-3120)  (16-05-2012)
       Jeg havde brug for et "dagligur" - gerne med lidt sejlerpræg. Jeg faldt for WorldTimer'en og det har jeg bestemt ikke fortrudt! At Søren så ovenikøbet tryllede og specialdesignede en superflot bagkapsel gjorde jo kun det hele endnu bedre. Jeg kan kun anbefale pilotur.dk - flot gedigent ur og fin personlig service. Jeg følger med på siden, der er jo stadig lidt plads i urskuffen ;O)

Lige som det skal være   
Ruben Blædel, Humlebæk (DK-3050)  (25-03-2012)
       Ikke fordi jeg dykker, men fordi jeg ikke har lyst til at gå rundt og bekymre mig om nu mit ur går i stykker, blev det til et Tauchmeister fra Pilotur.dk. Det har kun været af en gang, da det batteri, der var leveret med fra fabrikken kun holdt 5 mdr. Det skiftede Pilotur.dk fra dag til dag uden beregning. God service og flotte ure!

Perfekte ure    
Lasse Folkmann Andersen, Søborg (DK-2860)  (19-03-2012)
       Jeg er den heldige ejer af et NOD Endurance Pilot ur, og det er det bedste ur, jeg har i min samling. Det er et virkeligt lækkert ur med fine detaljer, superhurtigt at aflæse. Jeg kan på det varmeste anbefale pilotur.dk både hvad urenes kvalitet og firmaets service angår.

Et fantastisk flot ur   
Henry Aagesen Flagstrøm, Vanløse (DK-2720)  (27-01-2012)
       Jeg købte et af jeres flotte ure for 2 mdr. siden af mærket AstroAvia Flightcom, og jeg er meget tilfreds med uret. Det går præcist og kronografen virker også fint. Det som jeg måske er mest glad for er, at nu kan jeg aflæse uret i total mørke. Et meget flot og funktionelt ur.

Tak for et lækkert ur   
Christian A., Søborg (DK-2860)  (21-01-2012)
       I julen fik jeg er HawkEye (North of Denmark) ur, som jeg havde ønsket mig og hold kæft, hvor er det lækkert! Jeg går med det hver dag og under min uddannelse (ambulance redder) har det hjulpet mig mange gange i forbindelse med journalskrivning, pulsmåling og behandling generelt. Jeg skriver, fordi jeg vil sige tak for et lækkert ur, jeg vil have resten af livet

Page 1 of 2

[1 2]

The cart is empty

Join Affiliate Program Customer ratings

pilotur.dk is a trademark of
KnowHow2Do-IT Holding ApS - CVR: 25448987
Dalsgårdvej 8d - 6300 Gråsten
Telefon: 40721985
Version 6.0 - Copyright © 2012 KnowHow2Do-IT - All rights reserved.